ОСТАННІ НОВИНИ

Львів запрошує на традиційні змагання ветеранів «Кубок Воїнів»

Олег Дерев'янко

|

З 8 по 9 червня 2024 року у Львові відбудуться традиційні змагання «Кубок Воїнів». До участі запрошують ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення чи хвороби внаслідок військової агресії Росії. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Цьогоріч «Кубок Воїнів» пройде у три етапи: навесні, влітку та восени.

  • І етап – настільний теніс, шахи, шашки;
  • II етап – стрільба з лука;
  • III етап – легка атлетика (біг на 100 та 400 метрів, штовхання ядра).

З 8 по 9 червня в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха (с. Андріївка, Золочівський район Львівської області) пройдуть змагання з настільного тенісу, шахів та шашок в межах IV «Кубку Воїнів».

«Зараз триває реєстрація на перший етап Кубка Воїнів. Спортивний захід триватиме два дні. У перший день відбудуться змагання з настільного тенісу, а у другий день – з шахів та шашок (учасник може обрати лише один вид: шахи або шашки)», – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Доїзд, проживання та харчування організовує управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Зареєструватися для участі можна за посиланням, кількість місць обмежена.

Довідка

«Кубок Воїнів» – це щорічні відкриті обласні змагання для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення чи хвороби внаслідок військової агресії Росії. Подію організовують у межах «Ліги Нескорених» – проєкту управління молоді та спорту Львівської ОВА, націленого на фізичну та психологічну реабілітацію військових через спорт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *