ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Великих Мостів п'яна водійка спричинила ДТП, серед постраждалих дитина

Олег Дерев'янко

|

У неділю ввечері, 19 травня, на Львівщині п’яна водійка Audi Q5 спричинила ДТП, внаслідок якого четверо людей травмувалося, у тому числі дитина. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

Аварія сталась 19 травня, близько о 19:00 на автодорозі Ковель – Львів, неподалік міста Великі Мости, Червоноградського району.

Тут водійка автомобіля Audi Q5, 38-річна мешканка району, не впоралась з керуванням, через це автомобіль з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали пасажири автомобіля – усі мешканці Червоноградського району віком 44, 38, 22 та 4 роки. Вони були доставлені у лікарню.

Також встановлено, що водійка керувала транспортним засобом у стані сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років тюрми з позбавленням водійських прав на строк до п’яти років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *