ОСТАННІ НОВИНИ

Станіслав Горуна виборов «бронзу» на чемпіонаті Європи з карате

Маркіян Рой

|

Львівський каратист Станіслав Горуна виборов бронзову медаль на чемпіонаті Європи у Хорватії. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Чемпіонат Європи з карате серед дорослих відбувся з 5 по 14 травня в Хорватії у місті Задар. У заході взяли участь 578 спортсменів з 51 команди Європи.

«Спортсмен зі Львівщини Станіслав Горуна посів третє місце саме в командних змаганнях з розділу карате – куміте. Разом з ним виступали Андрій Заплітний (Чернівецька область), Валерій Чоботар (Чернівецька область), Андрій Торошанко (Київ), Різван Талібов (Чернівецька область), Валерій Сонних (Київ), Костянтин Цимбал (Київ)», – йдеться в повідомленні.

Хоча українці поступилися в першому протистоянні суперникам з Італії з рахунком 1:3, але змогли вибороти перемоги над збірними Албанії та Македонії та вийшли у бронзовий фінал. У цьому емоційному поєдинку вони перемогли збірну Туреччини з рахунком 3:1, ставши бронзовими призерами чемпіонату Європи.

Також українці здобули пряму ліцензію на перший командний Чемпіонат світу з карате, який відбудеться з 22 по 24 листопада в Памплоні (Іспанія).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *