ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув кулеметник зі Львівщини Богдан Пенюк

Наталя Дуляба

|

Львівщина втратила ще одного захисника на війні – 50-річного кулеметника Богдана Пенюка. Про це Львівському порталу повідомили у Великомостівській громаді.

Життя Богдана Пенюка раптово обірвалось 12 травня у районі Ковалівки Луганської області. Він був сержантом, кулеметником 1 стрілецького батальйону військової частини А7015.

«Богдан був мужнім та відважним воїном. До останнього подиху боронив свою країну від окупанта. Ми памʼятаємо кожного нашого Захисника і розуміємо ціну, яку платить український народ за мирне майбутнє. Висловлюємо щирі слова співчуття родині», – кажуть у громаді.

Деталі про чин похорону обіцяють повідомити додатково.

Як додають на ДП «Львіввугілля», Богдан Пенюк із 2014 року працював підземним електрослюсарем на дільниці з ремонту шахтних стволів. Був мобілізований до лав ЗСУ у липні 2022 року.

Довідково: Богдан Пенюк (24.01.1974 – 12.05.2024) був мешканцем Великих Мостів. У нього залишились дружина і донька, матір та сестри.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *