ОСТАННІ НОВИНИ

Monatik їде до Львова із великим сольним концертом

Наталя Дуляба

|

3 червня о 19:00 MONATIK дасть великий сольний концерт у Львові на Fest Republic у межах всеукраїнського туру «ART Терапія». Про це Львівському порталу повідомив організатор заходу – ПЕРША Концертна Агенція.

Львів’янам обіцяють відомі хіти MONATIK’а, шалений драйв, море емоцій та незабутню атмосферу. Крім того, у програмі – пісні-«сюрпризи», виступи спеціальних гостей, а також «відремонтовані» треки артиста, які так люблять мільйони українців.

«Культура єднає суспільство у прагненні розвитку та набуття сенсів нової реальності. Творчість в нашій країні наразі проходить свій складний шлях ренесансу – шляху до нового часу. І нам просто необхідні пісні, поринаючи в які виникає можливість переосмислити багато речей, пісні, які допомагають емоціям вирватись на зовні. А концерт Дмитра Монатіка 3 червня – це саме можливість відчути себе щасливим, отримати задоволення, поспівати разом, почути пісні, які ви точно знаєте та любите, підтримати один одного та відчути єднання», – кажуть організатори.

Концерт у Львові відбудеться у межах всеукраїнського туру «ART Терапія», який має на меті не лише зцілювати українців музикою, а й безпосередньо допомагати всім, хто постраждав від війни. Так, команда співака продовжує збирати кошти на гуманітарну допомогу дітям і сім’ям з деокупованих та прифронтових територій. Благодійні аукціони та спеціальні активності будуть й на Fest Republic.

Більше ніж за рік на концертах MONATIK вдалося зібрати понад 600 тисяч євро на потреби ЗСУ та волонтерів. Також артист постійно виступає на прифронтових територіях для наших військових, лікарів, працівників освіти, ДТЕК та тих, хто щодня відстоює нашу країну на всіх фронтах.

Тур «ART Терапія» проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Саме тому на кожний з концертів запрошують військових, що перебувають на ротації, та сім’ї військовополонених і волонтерів.

Квитки доступні за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *