ОСТАННІ НОВИНИ

Немовлятам у пологових Львова подарували вишиванки

Наталя Дуляба

|

У четвер, 16 травня, у День вишиванки у львівських пологових будинках немовлятам роздали їхні перші вишивані сорочки. Про це повідомляє Львівський портал.

Традиційні українські вишиванки новонародженим подарували у лікарні святої Анни (пологовий на вул. Мечникова) та в пологовому Львівської обласної лікарні.

«Наші породіллі були приємно вражені, розчулилися і були вдячні за тепло й особливість моменту. Перші вишиванки у житті наших діточок – це, безсумнівно, зворушливий момент», – кажуть медики.

До речі, малюкам, народженим у половому обласної лікарні, подарували вишиванки-льолі, які власноруч виготовили майстрині з Підберізцівської громади.

«Вишиванка – це оберіг, який матері дарують своїм дітям на щастя і долю. Це – символ шани наших давніх традицій та нашої національної єдності… Найменшим із нас, крихітним українцям, що народились у нашій лікарні ми даруємо першу вишиту сорочечку. І нехай малеча росте здоровою, сильною, щасливою матусям і татусям на радість», – додають у лікарні святої Анни.

Додамо, День вишиванки в Україні відзначають щороку у третій четвер травня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОКЛ, лікарня святої Анни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *