ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський відвідає Іспанію 17 травня

Наталя Дуляба

|

Президент України Володимир Зеленський здійснить візит до Іспанії цієї п’ятниці, 17 травня, де матиме прийом у короля Феліпе VI. Цю інформацію 14 травня підтвердив королівський дім Іспанії, повідомляє Європейська правда з посиланням на агентство Europa Press.

Іспанський королівський дім повідомив лише про прийняття Зеленського Феліпе VI в Королівському палаці. Офіційно невідомо, чи матиме український президент інші зустрічі в Іспанії.

Водночас напередодні газета El País заявила, що Володимир Зеленський зустрінеться з очільником уряду Іспанії Педро Санчесом і підпише нову двосторонню угоду про безпеку.

Зазначимо, що йдеться про перший двосторонній візит Зеленського до Іспанії.

Минулого тижня також було відомо про телефонну розмову Зеленського і Санчеса, у якій вони обговорили завершення переговорів щодо безпекової угоди.

Як повідомляв Львівський портал, наразі Україна підписала двосторонні безпекові угоди з дев’ятьма країнами, останньою з них стала Латвія.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *