ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запрацювала дитяча залізниця. Графік роботи

Маркіян Рой

|

У Львові запрацювала дитяча залізниця. Це її 73 сезон роботи у Стрийському парку. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

У звичному режимі Львівська дитяча залізниця працюватиме для львів’ян та гостей міста до кінця жовтня – по п’ятницях, суботах та неділях. Упродовж вихідних поїзд «Вітерець» курсуватиме з 11:00 до 13:45 та з 15:00 до 17:45. По п’ятницях відповідно – з 12:00 до 16:45.

У середу та четвер Львівська дитяча залізниця готова до перевезення організованих груп пасажирів за попередніми заявками.

Вартість проїзду поїздом «Вітерець» від станції «Сонячна» до станції «Паркова» для дорослих пасажирів становить 50 грн, для дітей – 25 грн.

Нагадаємо, Львівську дитячу залізницю створили на території Стрийського парку 68 років тому на основі колії, яку проклали для підвезення експонатів Крайової виставки. Сьогодні вона має дві станції: Паркову та Сонячну, а довжина колії становить 1,2 км.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *