ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє молодиків побили іноземця

Олег Дерев'янко

|

У неділю, 12 травня, у Львові поліцейські затримали двох зловмисників, які побили іноземця на проспекті Чорновола. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

За даними відомства, у неділю вночі, 12 травня, близько о 03:00 до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлено чоловіка, якого побили на проспекті Чорновола у Львові.

Встановлено, що двоє зловмисників під час конфлікту з потерпілим нанесли йому тілесні ушкодження, завдавши кількох ударів кулаками та ногами по обличчю та різних частинах тіла. Після чого вони втекли.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження, правоохоронці оперативно встановили місце знаходження втікачів та затримали їх. Ними виявилися 18-річний житель Чернівецької області та 17-річний мешканець Стрийського району.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або до чотирьох років тюрми.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *