ОСТАННІ НОВИНИ

В Чорному морі Росія тримає напоготові до 12 «Калібрів»

Наталя Дуляба

|

Незважаючи на масовану атаку, здійснену уночі 8 травня, російські окупанти все ще тримають у Чорному морі до 12 ракет «Калібр». Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

На бойовому чергуванні у морі перебувають один підводний і один надводний ракетоносій рашистів, загальний їхній залп становить до 12 крилатих ракет типу «Калібр».

Крім того, за даними Військово-морських Сил ЗСУ, вранці 8 травня Росія тримала у Середземному морі два кораблі, споряджені 24 «Калібрами».

Військові не надають оцінок щодо ймовірності застосування найближчим часом ракет морського базування по Україні, втім сигнали повітряної тривоги ігнорувати не варто.

Нагадаємо, вночі 8 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні, випустивши 55 ракет та 21 ударний дрон. Силами ППО було знищено загалом 59 повітряних цілей.

Росіяни атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *