ОСТАННІ НОВИНИ

Російські хакери погрожують кібератаками Словенії через підтримку України

Олег Дерев'янко

|

Російська група Cyber Army russia Reborn вчергове оголосила про свої наміри здійснити кібернапади на критичну інфраструктуру Словенії через позицію Уряду країни щодо підтримки України. Про це Львівському порталу повідомили у посольстві України в Республіці Словенії.

На думку Посольства України в Словенії, посилення тиску російських кібертерористів на Уряд Словенії безпосередньо пов’язане з його непохитною позицією щодо підтримки України та продовженням надання Україні військової допомоги. Значна частина якої продовжує надсилатись Словенією протягом останніх місяців.

За даними RTV Slovenija, хакери погрожували, що через підтримку України, Словенія залишиться без світла на тиждень.

«Оскільки наші європейські партнери та громадяни не хочуть вирішувати проблеми з Україною, ми вирішили відвідати їх і показати, як правильно діяти. Ми також вирішили захистити місцевих жителів, які зазнають утисків з боку влади за підтримку Росії. Якщо уряд проігнорує наші дії, атака буде продовжена до місяця», – заявили хакери у відео.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *