ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти вдарили ракетами по Одесі, є поранені

Наталя Дуляба

|

Ввечері 1 травня російські окупанти здійснили ракетну атаку по Одесі, відомо про 14 поранених. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС.

«Внаслідок російської ракетної атаки по Одесі пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти. На місці спалахнула масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці», – йдеться у повідомленні.

Постраждали 14 людей, одного чоловіка госпіталізували у стані середнього ступеня важкості. Всім іншим допомогу надали на місці.

Як додали у «Новій пошті», атака прийшлась на сортувальне депо та одне з відділень компанії. Постраждалих чи загиблих серед працівників немає.

Про масштаби руйнувань на «Новій пошті» не уточнили, проте на опублікованому відео видно сильну пожежу.

В Офісі генпрокурора кажуть, що РФ здійснила атаку саме по цивільній інфраструктурі. Вибуховою хвилею також повибивало вікна у сусідніх будинках.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни). Слідство триває, остаточні наслідки обстрілу встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *