ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться Форум громад та волонтерів «Львіщина для ЗСУ»

Олег Дерев'янко

|

У Львові, 1 травня, з 09:30 до 15:30 відбудеться Форум громад та волонтерів «Львіщина для ЗСУ», який стане платформою для обговорення та майбутніх взаємодій між волонтерами, представниками громад й виробниками оборонно-промислового комплексу. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

У Форумі візьмуть участь понад 160 військових Волонтерів, представників Волонтерських та Ветеранських організацій, виробники оборонно-промислового комплексу, представники обласної влади, держструктур та місцевих громад.

Заплановано три панельні дискусії, на кожній з яких підніматимуть важливі питання щодо ролі місцевих бюджетів у підвищенні обороноздатності та шляхів до розвитку власного оборонно-промислового комплексу. А також щодо моделі ефективної взаємодії трикутника перемоги: «Волонтер–Влада–Виробник оборонки».

Протягом останніх місяців Волонтерська спільнота звернулися до всіх територіальних громад Львівської області із запитом щодо стану фінансування та результату освоєння коштів. Зокрема, яка частина коштів з них скеровується на підтримку Військовим.

Якщо проаналізувати цифри, то лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій. Окрім того, є громади, які не бажали розповідати про свою діяльність.

У заході візьмуть участь:

  • Максим Козицький – голова Львівської обласної військової адміністрації;
  • Марія Берлінська – Волонтер, засновниця Victory Drones;
  • Максим Плєхов – керівник Львівського оборонного кластеру;
  • Олександр Яковенко – Волонтер, засновник та TAF Drones, співзасновник благодійного фонду «Хвиля 91»;
  • Олександр Лабецький – Волонтер, керівник ГО «Нескорені»;
  • Володимир Марусяк – депутат Львівської міської ради, Волонтер;
  • Володимир Ременяк – голова Городоцької міської громади, Волонтер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *