ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарила ракетами по Одесі: постраждали 28 людей, є загиблі

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 29 квітня, російські загарбники завдали ракетного удару по Одесі. Внаслідок чого загинули четверо людей та собака. Також поранення отримали 20 людей, серед них дитина. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

За попередньою інформацією, внаслідок російської атаки поранено вісім людей. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури.

Згодом стало відомо, що у результаті атаки загинуло двоє людей та собака. Серед травмованих і 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу.

За даними міського голови Одеси Геннадія Труханова, відомо про 20 поранених внаслідок ворожої атаки. Також у лікарні померла 41-річна жінка.

Станом на 20:47, очільник Одеської ОВА повідомив, що загинули три жінки й один чоловік. Також постраждало 28 людей, серед яких вагітна жінка і двоє дітей віком 16 та 5 років.

Оновлено: у вівторок, 30 квітня, кількість жертв російського ракетного удару по Одесі зросла до 5 − у лікарні помер 64-річний чоловік.

За словами голови ОВА, у медзакладах продовжують лікування 23 постраждалих. У важкому стані 8 людей, з них 4 − у вкрай важкому, зокрема і 4-річна дівчинка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *