ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали злодія, який «спеціалізувався» на квартирних крадіжках

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали стриянина, якого підозрюють у скоєнні мінімум шістьох квартирних крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про 38-річного жителя Стрия, який, як встановило слідство, причетний щонайменше до шістьох крадіжок із квартир та житлових будинків на Львівщині. Всі ці злочини він скоїв протягом останніх місяців.

Перший випадок стався у селі Мазурівка Стрийського району. Тут обвинувачений проник на територію приватного будинку, звідки поцупив майна на понад 10 тисяч грн.

У той самий час у місті Ходорові зловмисник проник у квартиру, звідки виніс побутову техніку та інше майно загальною вартістю 25,5 тисяч грн.

«30 січня підозрюваний викрав грошові кошти та майно на майже 15 тисяч грн із житлового будинку у селі Гірне, а 20 березня – скоїв крадіжку з будинку у селі Загірне, заволодівши коштами та банківською карткою господаря, з якої в подальшому зняв гроші. Сума збитків за цим епізодом становить більше ніж 22,5 тисячі грн», – йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці з’ясували, що зловмисник перебував у розшуку за підозрою у причетності до ще двох крадіжок з помешкань громадян, скоєних раніше.

Йому оголосили підозру за ч.4 ст.185 (крадіжка) та за ч.1 ст.357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їхнє пошкодження) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – до восьми років тюрми. Розслідування триває, суд помістив фігуранта справи під варту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *