ОСТАННІ НОВИНИ

Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

Наталя Дуляба

|

У річці Тиса на Закарпатті виявили тіла двох чоловіків, які, ймовірно, хотіли нелегально перетнути кордон. Про це Львівському порталу повідомили у Західному управлінні Держприкордонслужби.

Тіла двох чоловіків у Тисі виявили в суботу ввечері, 27 квітня, під час патрулювання українсько-румунського кордону.

На місце викликали надзвичайників та правоохоронців. Втім через високі пороги та сильну течію дістати з води тіла потопельників вдалось лише на ранок неділі, 28 квітня.

Наразі особи загиблих встановлюються.

Прикордонники додають, що загалом із початку повномасштабного вторгнення РФ на ділянці Мукачівського прикордонного загону виявили вже 24 чоловіків-потопельників, які намагалися подолати Тису. Таким чином вони намагаються нелегально переправитись за кордон під час дії воєнного стану.

«Незважаючи на зниження рівня води у Тисі, перепливати її вкрай небезпечно, особливо у темний час доби. Гостре каміння, кореневища та рештки дерев, стрімка та холодна течія можуть завдати шкоди життю та здоров’ю», – наголошують прикордонники.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *