ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали двох переселенців за збут наркотиків

Олег Дерев'янко

|

У Львові затримали двох жителів Донецької області, які торгували наркотиками та психотропами. Про це Львівському порталу повідомили в Нацполіції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, двоє мешканців Донецької області віком 22 та 20 років тимчасово проживають у Львові. Вони отримували великі партії наркотичних засобів та психотропних речовин, розфасовували їх та відправляли поштою у різні регіони України.

24 квітня наркоділків затримали під час здійснення поштового відправлення. У них виявили та вилучили зіп-пакети, згортки та пакунки з речовинами, схожими на психотропні засоби амфетамін та alfa-PVP, а також речовину, схожу на канабіс.

Окрім того, правоохоронці також вилучили засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усі знахідки скерувади на експертне дослідження.

Вартість вилучених речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 100 тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) ККУ.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *