ОСТАННІ НОВИНИ

«Службове відрядження»: військовий організував чергову схему для ухилянтів на Львівщині

Наталя Дуляба

|

На Львівщині викрили чинного військовослужбовця, який налагодив нелегальну схему для виїзду за кордон військовозобов’язаних чоловіків під прикриттям службового відрядження. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні СБУ у Львівській області.

Йдеться про 54-річного військового зі Львівщини, жодних інших деталей про його особу в СБУ не надають. Втім у Нацполіції уточняють, що він є мешканцем Самбірського району.

За даними слідства, чоловік, користуючись службовим становищем, обіцяв під час дії воєнного стану вивезти чоловіків призовного віку за кордон. Вартість своїх «послуг» він оцінив у 17 тисяч доларів із особи.

«За ці кошти він обіцяв включити чоловіків призовного віку до складу однієї з делегацій, яка виїжджатиме на міжнародну конференцію до Європи», – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали на «гарячому» під час отримання частини коштів – 8500 доларів.

Йому вже оголосили підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон) та обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Розслідування триває, правоохоронці встановлюють можливу причетність інших осіб до нелегальної схеми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *