ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка серед ночі підпалила магазин

Олег Дерев'янко

|

У Львові поліцейські затримали зловмисницю, яка підпалила магазин. У результаті згоріли двері та частина товару. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

Про пожежу в одному з магазинів на вулиці Богдана Хмельницького у Львові стало відомо у четвер, 18 квітня, близько о 01:30 год. ночі.

Як уточняють в поліції охорони Львівщини, йдеться про магазин «Близенько». Прибувши першими на місце, правоохоронці відразу взялись гасити полум’я за допомогою автомобільних вогнегасників.

Після локалізації пожежі вдалося з’ясувати, що причиною займання був підпал. Вогонь пошкодив вхідні двері в магазин, обладнання та частину товару. Постраждалих немає.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, правоохоронці встановили зловмисницю, причетну до підпалу, та затримали її. Нею виявилась 43-річна львів’янка.

Жінка серед ночі принесла до службового входу у торгівельний заклад папір та картон, облила його легкозаймистою речовиною, підпалила та втекла.

За умисне пошкодження майна жінці оголосили підозру ( ч.2 ст.194 ККУ). За заподіяну шкоду їй загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *