ОСТАННІ НОВИНИ

Військовій і комік Віктор Розовий отримав важке поранення на фронті

Маркіян Рой

|

Військовий 3-ї окремої штурмової бригади, комік Віктор Розовий отримав важке поранення на фронті. Про це повідомила його дружина Ольга Розова у соціальних мережах.

За її словами, військовий зазнав поранення ввечері 21 березня під час виїзного завдання.

«Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки вартувала евакуація. Дякую за швидкі рішення та надану допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр, і за врятоване життя усім, хто віз Віктора понад 200 км», – наголосила Ольга.

Розового прооперували нейрохірурги, він тепер відновлюється і чекає на реабілітацію.

«Ці два тижні медики та рідні робили все, щоб Вітя подолав період важкого стану. Поки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу», – розповіла жінка військового.

Тепер Віктор Розовий прийшов до тями та відновлюється, намагається спілкуватися з рідними та друзями.

«Віктор дуже вольовий, тому робить неймовірні успіхи. Він уже при тямі, намагається з нами спілкуватись і набирається сил для реабілітації», – поділилася жінка.

Наразі близькі військового займаються тим, щоб потрапити у бажаний реабілітаційний центр за кордоном, де є найкращі фахівці у роботі з такими травмами.

Довідково

Віктор Розовий став відомий як учасник і переможець «Ліги сміху» у складі команди «Загорецька Людмила Степанівна». На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну гуморист записався добровольцем у 3 окрему штурмову бригаду ЗСУ. Обороняв Київ, воював на Херсонському та Бахмутському напрямках.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *