ОСТАННІ НОВИНИ

Росія атакувала два підземні газосховища «Нафтогазу»

Ольга Денисяка

|

Зранку 11 квітня російські війська завдали ракетного удару по двом підземним сховищам газу. Про це повідомляє Національна газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

За даними «Нафтогазу», сховища продовжують працювати. Ніхто зі співробітників не постраждав.

«Рано вранці 11 квітня ворог атакував два ПСГ України. Сховища продовжують працювати. Наразі фахівці займаються ліквідацією наслідків обстрілу. На щастя, співробітники не постраждали», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 11 квітня російські окупанти здійснили комбіновану масовану атаку, ціллю якої, як кажуть у Повітряних Силах, була саме Львівщина.

Загалом ворог випустив 40 «Шахедів», частина з яких долетіла на Львівщину, а потім застосував 42 ракети різного типу, в тому числі й аеробалістичні «Кинджали». ППО зуміла збити 18 ракет.

У Львівській області агресор влучив у два об’єкти: у газорозподільчу інфраструктуру у Стрийському районі та в електропідстанцію у Червоноградському районі. Є руйнування, але обійшлося без жертв.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом ударів по енергетичній інфраструктурі.

За даними Міненерго, під час цієї атаки Росія, крім Львівщини, вдарила по енергетичній інфраструктурі ще трьох областей: Харківської, Київської та Запорізької.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *