ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили інтерактивну карту з понад 50 квітковими локаціями

Маркіян Рой

|

Управління туризму та управління екології розробили «Квіткову карту Львова», на якій зібрали понад 50 локацій, де цвіте сакура, магнолія, тюльпани та фруктові дерева. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Цьогоріч рання весна спонукала заквітнути дерева значно швидше, аніж торік. І щоб мешканці та гості міста не пропустили цвітіння магнолій, сакур, глодів, райських яблунь у садах, груш Шантеклер ну і, звісно ж, тюльпанів, створено мапу цвітіння. Кольорове розмаїття, яке створюють квіти та дерева,  додають нашому місту величі, яка є свідченням перемоги весни та тепла над холодом та темрявою», – розповідає Галина Микітчак, в. о. начальника управління екології та природних ресурсів.

На «Квітковій карті Львова» можна знайти місця цвітіння тюльпанів, сакур, магнолій та груш Шантаклер. На мапі відображено понад 50 локацій по всьому Львову, які постійно оновлюватимуть, щоб користувачі отримували найактуальну інформацію.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *