ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завершився опалювальний сезон

Олег Дерев'янко

|

З п’ятниці, 5 квітня, через потепління у Львові офіційно завершився опалювальний сезон. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«З 28 березня у Львові подачу тепло до будинків було призупинено, і, якщо б було похолодання, то подачу тепла ми б відновили. А вже від сьогодні офіційно опалювальний сезон завершуємо, адже за прогнозами синоптиків вже буде стабільно тепла погода, яка відповідає тим нормативам, які необхідні для завершення подачі опалення», – повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Водночас опалення у Львові все ще зможуть отримувати бюджетні установи: лікарні, школи, садочки, поліклініки на основі листів-звернень. Так, станом на зараз 30 таких закладів, переважно медичних, отримують тепло.

Завершення опалювального сезону відбувається, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура є понад вісім градусів тепла.

Нагадаємо, що опалювальний сезон 2023-2024 року у Львові розпочався 17 жовтня 2023 року. Через потепління 20 жовтня його призупинили і відновили подачу опалення вже 6 листопада. 28 березня 2024 р опалювальний сезон знову призупинили через потепління.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *