ОСТАННІ НОВИНИ

Академію сухопутних військ відзначили на міжнародній освітній виставці

Наталя Дуляба

|

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного отримала відзнаку на XV Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Про це повідомив глава військового вишу Павло Ткачук.

Так, військова академія повторно отримала почесне звання «Лідер інновацій в освіті», а також золоті медалі у двох тематичних номінаціях:

  • «Застосування інноваційних технологій навчання для розвитку цифрової компетентності учасників освітнього процесу»,
  • «Модернізація змісту освіти для підвищення якості освіти та освітньої діяльності».

«Щиро вдячний організаторам за можливість представити наші досягнення та обмінятись досвідом із іншими навчальними закладами. Пишаюсь досягненнями колективу Національної академії сухопутних військ», – прокоментував Павло Ткачук.

Зазначимо, XV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» проходила наприкінці жовтня в онлайн-форматі. Участь у заході взяли 236 учасників з України, Польщі, Литви, Румунії, Угорщини та Естонії.

Організаторами освітньої виставки були, зокрема Міністерство освіти й науки України та Національна академія педагогічних наук України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *