ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають книги для постраждалих від обстрілів областей

Олег Дерев'янко

|

У Львівській обласній бібліотеці для юнацтва збирають книги для постраждалих від обстрілів у різних областях. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної ради.

Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука запрошує всіх взяти участь у всеукраїнському проєкті збору книжок «Вільні читають українською».

«Головна мета проєкту – поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях. Закликаємо приносити в нашу бібліотеку книги, які в подальшому поповнять фонди бібліотек, які постраждали від агресії нашого сусіда», – розповіли в комунальній установі.

Необхідні нові або в хорошому стані книги українською мовою, які були видані у 2000-х роках. Тематика літератури необмежена:

  • книги українських літературних метрів та сучасних авторів;
  • українські переклади зарубіжних класиків і сучасників;
  • науково-популярна література;
  • підручники.

Книги потрібно приносити за адресою: пл. Ринок, 9, перший поверх.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *