ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна ДТП: поліція розшукує водія, який збив пенсіонера біля Рудок і втік

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці розшукують водія, який збив на смерть 81-річного пенсіонера біля Рудок, після чого втік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась ввечері 27 березня між 21:30 та 22:30 на трасі Львів – Самбір – Ужгород між містом Рудки та селом Вістовичі Самбірського району. Тут невідомий водій невстановленого автомобіля збив 81-річного місцевого мешканця і втік.

Травмований пішохід, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні.

Правоохоронці встановлюють особу водія-втікача місце знаходження автомобіля. Триває комплекс оперативно-розшукових заходів.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, просять звертатись на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми з позбавленням водійських прав до трьох років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *