ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція нагородила студента за допомогу у затриманні нападника у туалеті ЛНУ

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці відзначили 20-річного студента, який допоміг затримати чоловіка, який із бритвою напав на дівчину у туалеті Львівського університету. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався 5 березня у головному корпусі ЛНУ імені Івана Франка. Орієнтовно о 16:00 39-річний львів’янин напав на 20-річну студентку у вбиральні. Погрожуючи бритвою, він схопив дівчину за шию та завдав їй тілесних ушкоджень.

На крики жертви про допомогу відреагував 20-річний студент університету, який саме проходив повз туалет. Він спробував затримати нападника, проте тому вдалось вирватись та вибігти з приміщення.

Втікаючи, на вулиці Гнатюка зловмисник напав на іншу жінку – 45-річну працівницю магазину. Як і в попередньому випадку, він схопив жертву за шию та погрожував їй бритвою.

Цього разу студенту, який переслідував втікача, вдалось затримати його та утримувати, допоки не прибули правоохоронці. Їх відразу викликали небайдужі перехожі.

Поліцейські вирішили відзначити хороброго хлопця й подарували йому годинник, а також запросили на службу у майбутньому.

«Заступник очільника поліції Львівщини полковник поліції Руслан Остроух подякував 20-річному майбутньому юристу за мужність та рішучість, проявлені при затриманні озброєного зловмисника, вручив йому відзнаку, годинник, та запросив по завершенні навчання на службу у поліцію», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *