ОСТАННІ НОВИНИ

Російська ракета залетіла в Польщу під час удару по Україні

Ольга Денисяка

|

Вночі 24 березня під час ракетного обстрілу Росією України одна із російських ракет порушила повітряний простір Польщі. Про це йдеться в повідомленні командування Збройних сил Польщі.

За даними польських військових, о 04:23 год. зафіксували порушення повітряного простору Польщі однією з крилатих ракет, запущених авіацією дальньої авіації Російської Федерації. Цілями ударів були міста Західної України.

Ракета увійшла у польський простір поблизу міста Осердов (Люблінське воєводство) і пробула там 39 секунд. Протягом усього польоту за нею спостерігали військові радари.

«Сьогодні вночі були запущені всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі. Серед іншого була активізована польська та союзницька авіація. ПольськаАрмія постійно моніторить ситуацію на території України та залишається в постійній готовності до забезпечення безпеки повітряного простору Польщі», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що вночі 24 березня російські війська випустили по Україні 29 крилатих ракет та 28 ударних дронів. Повітряні сили збили 18 ракет та 25 дронів.

У Львівській області російські дрони-камікадзе Shahed і ракети атакували обʼєкт енергетичної інфраструктури. На місці спалахнула пожежа, інформації про постраждалих немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *