ОСТАННІ НОВИНИ

ВАКС поновив розгляд справи «короля контрабанди» Альперіна

Андрій Котенський

|

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду 22 березня 2024 року скасувала постанову про закриття кримінального провадження щодо одеського бізнесмена Вадима Альперіна та призначила повторний судовий розгляд справи про корупційну схему на митниці.

За даними ВАКС, вказана особа, його два партнери, колишні керівник Одеської митниці та директор департаменту адміністрування митних платежів ДФС, а також  митний брокер обвинувачуються у можливому створенні та участі у злочинній організації, яка ймовірно  ввозила до України товари за заниженою митною вартістю.

Нагадаємо, що бізнесмен Вадим Альперін обвинувачується зі спільниками у створенні злочинної організації, яка шляхом махінацій незаконно завозила товари в Україну. За версією слідства, збитки склали понад 63,8 млн грн. Альперін також знаходиться під санкціями РНБО.

Також, раніше Альперін намагався підкупити слідство за 800 тисяч доларів, аби його справу передали з НАБУ і САП до поліції.

Раніше Львівський портал повідомляв, що судді закрили справу «короля контрабанди» Альперіна, використовуючи правки Лозового.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *