ОСТАННІ НОВИНИ

Учасник телешоу отримав 15 років тюрми за вбивство дівчини

Андрій Котенський

|

На Київщині до 15 років позбавлення волі засуджено адвоката та учасника ток-шоу про одруження, який вбив і порізав свою дівчину на шматки, повідомляє Офіс генпрокурора.

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві, а також у незаконному зберіганні бойових припасів.

Згідно з вироком суду чоловік також зобов’язаний сплатити сину потерпілої понад 700 тис грн матеріальної та моральної шкоди.

Прокурори у суді довели, що у травні 2022 року в одному з сіл Обухівського району адвокат вбив свою знайому. Він розчленував тіло вбитої, склав його частини до валізи та викинув у канал поблизу насосної станції. Внутрішні органи вбитої жінки засуджений залишив зберігатись у холодильнику свого будинку.

Нині чоловік перебуває під вартою.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Київщини поліція затримала адвоката та учасника ток-шоу про одруження, який порізав партнерку на шматки. Чоловік ночами розвозив та викидав по смітниках рештки її тіла, а язик серце і матку заморозив.

Зазначимо, що у Офісі генпрокурора не називають ім’я засудженого, але журналісти ZAXID.NET припускають, що йдеться про учасника 7 випуску 5 сезону шоу «Одруження наосліп», який виходив на «1+1». В опублікованому правоохоронцями відео із затриманням є фрагмент саме з цього епізоду телешоу.

Учасник на ім’я Петро Бігун заявляв, що «шукає ідеальну жінку, з якою він зможе створити ідеальне життя». За його словами, він володіє юридичною компанією, яка займається цивільними, кримінальними, господарськими та сімейними справами. Після завершення зйомок він розійшовся з партнеркою, яку йому обрали продюсери шоу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *