ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові переїхали двох пішоходів

Андрій Котенський

|

За минулу добу у Львові у ДТП травмовались двоє пішоходів. Обох було доставлено до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Так, 21 березня, близько 12.10, на вулиці Шевченка у Львові водій автомобіля Mercedes-Benz GLE, 42-річний львів’янин, здійснив наїзд на 54-річну жительку Львова. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 14.40 на вулиці Коновальця. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Opel Zafira, 32-річний житель Львівського району, здійснив наїзд на пішохода, 92-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП літній чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. Винуватцям загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *