ОСТАННІ НОВИНИ

Робота на Львівщині: де пропонують до 60 тисяч грн зарплати

Наталя Дуляба

|

Станом на 20 березня у Львові та області існує понад 8500 вакансій. Найвищу зарплату, до 60 тисяч гривень, пропонують водіям і дорожнім робітникам, трохи менше – інженерам, перекладачам, бухгалтерам. Про це Львівському порталу повідомили в обласному центрі зайнятості.

У березня найбільшу потребу в персоналі заявили переробні підприємства Львівщини, заклади торгівлі або ремонту автомобілів, фірми транспортної галузі, а також компанії, що займаються складським господарством, поштовою та кур’єрською діяльністю.

До десятки найбільш популярних вакансій увійшли: водій автотранспортних засобів, швачка, поліцейський (за спеціалізаціями), кухар, фахівець, двірник, підсобний робітник, касир торговельного залу, продавець і вантажник.

Водночас на найвищу заробітну плату можуть розраховувати:

  • до 60 тисяч грн – водій автотранспортних засобів, дорожній робітник, машиніст маркувальної машини для розмітки автомобільних доріг;
  • до 48,8 тисячі грн – директор відділення (банківська сфера);
  • до 44 тисячі грн – інженер, аналітик (банківська сфера), перекладач, фахівець;
  • до 40 тисяч грн – головний бухгалтер, головний інженер, різальник скла, слюсар із ремонту колісних транспортних засобів, фарбувальник дзеркал, шліфувальник скла;
  • 35-37 тисяч грн – гірник очисного забою, монтажник-складальник алюмінієвих конструкцій, складальник форм, юрисконсульт, інженер з охорони праці, аудитор.

Повний перелік вакансій у Львівській області доступний за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *