ОСТАННІ НОВИНИ

Була п’яна: на Львівщині судять жінку, чия дитина втопилась у ставку

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинилась мешканка Львівщини, яка, відпочиваючи в нетверезому стані, не впильнувала свою дворічну доньку на ставку, через що дитина втопилась. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про фатальний випадок на воді, який стався в серпні 2023 року в одному зі сіл Львівського району. Тут 38-річна жінка відпочивала на березі ставка зі своєю дворічною донькою.

За даними слідства, матір перебувала в нетверезому стані та залишила дитину без нагляду біля водойми. Дівчинка, залишившись без нагляду, впала у воду й втопилась.

Лише через кілька годин жінка помітила, що доньки немає, і повідомила у поліцію про її зникнення. Правоохоронці виявили тіло дівчинки у воді недалеко від місця, де відпочивала матір.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166 КК України (злісне невиконання встановлених законом обов’язків щодо догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки). Розслідування вже завершили, а справу скерували на розгляд суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *