ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонті військового містечка на Львівщині розікрали 44 млн грн

Наталя Дуляба

|

Двох львів’ян підозрюють у розкраданні 44 млн грн на ремонті військового містечка на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

Нелегальну схему організували двоє мешканців Львова. Найімовірніше, вони є військовими.

За даними слідства, чоловіки залучили до оборудки директора будівельного підприємства, начальника виробничого відділу, бухгалтерку, старшого наукового співробітника факультету військової академії та начальника військового ліцею. Всі вони «допомагали» фігурантам у різний час.

«Розподіливши ролі і функції між учасниками, спільники вносили до офіційних документів сфабриковані дані про обсяги та вартість виконаних будівельних робіт із реконструкції військового містечка на Львівщині. Після цього фірма-підрядник перераховувала субпідрядним організаціям кошти за роботи, які фактично не були виконані», – йдеться у повідомленні.

Таким чином зловмисники привласнили 44 млн грн бюджетних коштів.

Фігурантам вже оголосили підозру у привласненні, розтраті майна, заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем та у службовому підробленні (ч. 3 ст. 27; ч. 5 ст. 191; ч. 3 ст. 27; ч. 3 ст. 28; ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Підозрюваних затримали, наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *