ОСТАННІ НОВИНИ

Маму вбитої українки у Німеччині знайшли мертвою

Наталя Дуляба

|

20 березня поліцейські водолази знайшли тіло жінки в рибальському озері поблизу німецького міста Бад-Мінгольсгайм – вбита була матір’ю українки, яку знайшли мертвою на березу Рейну два тижні тому. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Bild.

«Очевидно, це зникла 51-річна жінка», – йдеться у повідомленні.

Після вбивства 27-річної українки Маргарити спеціальна комісія «Рампе» кілька днів шукала 51-річну матір вбитої Марину, неодноразово залучаючи водолазів.

Після знаходження тіла в озері є припущення, що німець Марко О. та його дружина росіянка Інна, які зараз перебувають під вартою, вбили Маргариту та її матір, щоб викрасти п’ятитижневу доньку українки.

«Заарештовані підозрювані, які, за наявними даними, походять з особистого оточення вбитих, серйозно підозрюються у скоєнні спільного віроломного вбивства з метою приховування злочину», – заявили в прокуратурі та поліції.

За версією слідства, вони вбили бабусю дитини ввечері 6 березня, а через кілька годин – матір немовляти.

За попередніми даними можна припустити, що смерть Марини С. настала внаслідок зовнішнього насильства. Втім результатів розтину ще немає.

Як повідомляв Львівський портал, 14 березня стало відомо,що на заході Німеччини знайшли мертвою 27-річну українку, яка проживала зі своєю новонародженою донькою та мамою в притулку для біженців.

Згодом немовля таки знайшли живим, а от пошуки бабусі дитини продовжувались.

Німецькі правоохоронці за підозрою у вбивстві 27-річної громадянки України затримали пару – німця та росіянку. За версією слідства, вони могли планувати свої дії заздалегідь, аби вкрасти дитину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *