ОСТАННІ НОВИНИ

У наркоторговиці-гастролерки на Львівщині виявили 10 кг амфетаміну

Наталя Дуляба

|

На Львівщині правоохоронці затримали 31-річну наркоторговицю, яка їздила різними містами України й щомісяця продавала близько 20 кг наркотичних засобів та психотропних речовин. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про 31-річну мешканку Київської області, яка привезла на Львівщину психотропів на понад 5 млн грн.

За даними слідства, жінка працювала «кур’єром» в одній із інтернет-крамниць та мала доступ до складу з забороненими речовинами. Вона займалась перевезенням, постачанням та збутом психотропів в особливо великих розмірах, роблячи у різних містах України «мастерклади» – закладки значних обсягів наркотиків.

Під час затримання зловмисниця мала з собою: два поліетиленові пакети з речовиною, схожою на психотропний засіб «Амфетамін», загальною масою близько 10 кг, 1350 таблеток, ззовні схожих на психотропну речовину «МДМА», електронні ваги, та інші речові докази її причетності до протиправної діяльності. Усе це скерували на експертизу.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 5 млн грн.

Також правоохоронці встановили, що наркодилерка щомісячно постачала у різні куточки України близько 20 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, орендуючи для цього квартири.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) ККУ.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

Фігурантці вже оголосили підозру, суд помістив її під варту без можливості внесення застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *