ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові померло немовля, що постраждало в моторошній ДТП на Тернопільщині

Андрій Котенський

|

Майже місяць медики боролися за життя шестимісячної дівчинки, яка стала жертвою потрійної дорожньо-транспортної пригоди на Тернопільщині, але врятувати життя дитини не вдалося. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 лютого на вулиці Підволочиське шосе. Водій автомобіля BMW зіткнувся із попутним автомобілем Renault та втік. У результаті удару Renault викинуло на смугу зустрічного руху, де воно врізалося в інше BMW.

До лікарні потрапила водійка Renault, а її 46-річний пасажир від отриманих травм загинув. Госпіталізували до лікарні також 5 пасажирів та водія із BMW. Серед травмованих у BMW було троє дітей з мамою. Мама померла у ніч з 14 на 15 лютого.

Непритомну дитинку медики у важкому стані доправили до реанімаційного відділення Тернопільської лікарні. Згодом її перевезли до клініки у Львові. Проте врятувати життя немовляті медики не змогли. 18 березня серце дитини зупинилося.

Винуватця аварії розшукали. Ним виявився 48-річний житель села Смиківці. Чоловік перебуває під вартою. Триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *