ОСТАННІ НОВИНИ

На Золочівщині громаді повернули 76 га землі сільськогосподарського призначення

Маркіян Рой

|

Суд повернув громаді на Львівщині 76 га землі сільськогосподарського призначення, яку товариство взяло в оренду землю, протягом року не сплачувало орендну плату. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Мова йде про земельну ділянку сільськогосподарського призначення із видом використання як пасовище. Остання знаходиться в межах Золочівської територіальної громади загальною площею понад 76 га.

Встановлено, що аграрне підприємство, яке взяло в оренду землю, понад рік не сплачувало орендну плату. Окрім цього, підприємство без погодження міської ради передало вищевказану земельну ділянку в суборенду товариству, яке використовувало її не за цільовим призначенням. Суборендар розорав пасовище та засіяв його соєю.

Відтак, ці порушення стали приводом для пред’явлення Золочівською окружною прокуратурою позову, який суд задоволив в повному обсязі.

На даний час рішення суду реально виконано – до Держреєстру речових прав на нерухоме майно внесено відомості про припинення права оренди вищевказаної земельної ділянки та повернуто її у комунальну власність.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *