ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський заявив про запуск ротації з передової

Наталя Дуляба

|

Військове командування України запустило процес ротації бійців із першої лінії фронту. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Незважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї», – сповістив генерал.

Ротація, за словами головкома, дозволить «стабілізувати обстановку» та позитивно вплине на морально-психологічний стан українських військових.

Зазначимо, напередодні Олександр Сирський, оцінюючи ситуацію на сході України, заявив, що вона залишається складною, адже окупанти продовжують свій наступ, хоч і зазнають суттєвих втрат.

При цьому головком запевнив, що наших військових на цьому напрямку фронту посилюють резервами, боєприпасами та засобами РЕБ, аби забезпечить стійкість оборони.

На Запоріжжі ворог продовжує атакувати у районах Роботиного і Вербового, але без особливого успіху. Водночас основною зброєю на фронті стають ударні безпілотники і, відповідно, засоби радіоелектронної боротьби, які дозволяють із ними боротись.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *