ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть медсестру, якій виплатили зарплату, коли вона була за кордоном

Андрій Котенський

|

На Жовківщині судитимуть медичну сестру Центру первинної медико-санітарної допомоги однієї з сільських рад, за те що вона отримувала зарплату у той час, коли не ходила на роботу, а перебувала за кордоном. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, у 2019 році жінка протягом кількох місяців регулярно отримувала заробітну платню за основним місцем роботи та за місцем роботи за сумісництвом, хоча насправді у цей час перебувала поза межами України – за кордоном. Таким чином державі було завдано збитків на суму більше 19 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Жінці загрожує від 34 до 51 тисячі гривень штрафу, або громадські роботи від 200 до 240 годин, або до трьох років обмеження волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *