ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині до семи років засудили двох чоловіків за крадіжки та грабіж

Маркіян Рой

|

У Червонограді засудили до семи років позбавлення волі двох чоловіків за крадіжки та грабіж. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що у минулого році у Червонограді раніше судимий 35-річний мешканець Сокальщини обікрав місцевих мешканців. Фігурант пізно вночі підійшов до квіткового магазину, розбив вікно та проник туди. Останній обшукав приміщення та викрав планшет, мобільний телефон та гроші на загальну суму майже 30 тис. грн. Після чого з награбованим втік з місця події.

Окрім цього, через кілька днів він знову вчинив крадіжку. Чоловік проник у квартиру до 31-річної жінки, звідти викрав гроші, побутову техніку на суму майже 25 тис. грн та втік з викраденим.

35-річного мешканця Сокальщини засуджено за вчинення крадіжок (ч. 4 ст. 185 КК України).

Вироком суду йому призначено покарання у виді 7 років 1 місяця позбавлення волі.

Також доведено, що інший обвинувачений 27-річний мешканець Червонограду у серпні минулого року, перебуваючи поблизу одного із ринків Червонограда викрав велосипед.

Чоловік підійшов до 9-річної дівчинки, яка каталась на велосипеді та вирішив викрасти його. Скориставшись своєю віковою та фізичною перевагою він наказав останній віддати велосипед. Вихопивши його з її рук, останній сів та поїхав з місця події.

Мешканця Червонграду засуджено за вчинення грабежу (ч. 4 ст. 186 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *