ОСТАННІ НОВИНИ

Винуватець утік: нові деталі про масштабну ДТП з маршруткою біля Яворова

Наталя Дуляба

|

Неподалік Яворова перекинувся рейсовий автобус, оскільки водій намагався уникнути на свій смузі руху зіткнення з легковиком. Постраждали 15 пасажирів, а керманич, що спричинив аварійну ситуацію, втік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, ДТП сталась 12 березня, орієнтовно о 17:40 на трасі Львів – Краковець поблизу села Чолгині Яворівського району.

Тут 31-річний водій автомобіля Volkswagen Phaeton, житель Яворівщини, виїхав на зустрічну смугу руху й створив аварійну ситуацію. Тим часом водій автобуса «Еталон», 65-річний мешканець Новояворівська, уникаючи зіткнення з легковиком, не впорався з керуванням, внаслідок чого маршрутка перекинулась.

Керманич Volkswagen Phaeton втік із місця автопригоди, втім його невдовзі затримали патрульні.

В аварії постраждали 15 пасажирів маршрутки та її водій. Всі травмовані є мешканцями Львівщини віком від 16 до 65 років. Їх госпіталізували.

Для надання невідкладної допомоги на місці працювали відразу сім бригад «швидкої».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з трирічним позбавленням водійських прав.

Розслідування триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, Львівський центр екстреної медичної допомоги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *