ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові офіціанти привласнили 200 тисяч на ресторанних купонах

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці викрили на шахрайстві двох офіціантів ресторану у Львові, які привласнили 200 тисяч гривень на купонах закладу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, шахрайську схему організували двоє офіціантів: 23-річна львів’янка та 38-річний мешканець Львівського району. Працюючи в одному з ресторанів Львова, вони привласнювали кошти закладу.

Для цього офіціанти використовували систему купонів, запроваджену для клієнтів ресторану та несанкціоновано втручались у роботу електронної програми обліку.

Зауважимо, що про який саме заклад харчування, і чи входить він до відомої львівської мережі, правоохоронці не уточняють.

Обом оголосили підозри за ч.3 ст.190 (шахрайство) та за ч.1 ст.361 (несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *