ОСТАННІ НОВИНИ

Під завалами багатоповерхівки у Кривому Розі знайшли п’ятого загиблого

Наталя Дуляба

|

З-під завалів зруйнованої російськими окупантами багатоповерхівки у Кривому Розі дістали ще одне тіло. Таким чином кількість загиблих зросла до п’яти. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

На місці продовжують працювати рятувальники та комунальні служби, вони розбирають завали зруйнованого ракетним ударом Росії житлового 9-поверхового будинку. З-під руїн дістали ще одну загиблу людину.

Загалом кількість загиблих внаслідок ворожої атаки зросла до п’яти осіб. Ще 43 людини, за останніми даними, постраждали.

Нагадаємо, ввечері 12 березня російські окупанти здійснили ракетний удар по Кривому Рогу і влучили просто у житлову багатоповерхівку.

Загалом через атаку рашистів у місті пошкоджено два десятки багатоповерхівок, два садочки та школи, підприємство, адмінбудівля, магазин, склад та низка автомобілів. Кількість жертв постійно збільшується, адже рятувальна операція ще триває.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *