ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Мостиськ затримали з контрабандою смарт-колонок Apple та косметики

Наталя Дуляба

|

На кордоні з Польщею затримали контрабанду смарт-колонок Apple та понад 300 одиниць косметики. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався у пункті пропуску «Шегині – Медика», куди на мікроавтобусі Renault Master прибув 28-річний мешканець Мостиськ. У декларації він вказав, що везе 28 вживаних коліс із дисками, однак це виявилось неправдою.

Під час огляду автомобіля митники виявили приховані товари: шість smart-колонок Apple Home Pod 2 Gen і понад 300 одиниць косметичних засобів іспанського бренду Tahe Botanic.

«Всі ці товари знаходились в конструктивних порожнинах авто, доступ до яких став можливим після демонтажу пасажирських сидінь та декоративної оббивки. Водій зізнався, що виявлені товари він особисто приховав від митного контролю», – йдеться у повідомленні.

Всі товари вилучено, їхню вартість встановлять додатково.

За цим фактом складено протокол за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

Крапку в цій історії поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *