ОСТАННІ НОВИНИ

Керівниця львівського Центру надання послуг учасникам бойових дій пішла з посади

Наталя Дуляба

|

Світлана Ткачук більше не очолює Центр надання послуг учасникам бойових дій у Львові. Тепер вона буде радницею міського голови Андрія Садового. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Світлана Ткачук керувала Центром надання послуг учасникам бойових дій з 2017 року, тобто фактично з моменту його створення. Після семи років роботи вона залишає посаду і тепер стане радницею міського голови Львова.

Тимчасово виконувати обов’язки керівника установи буде Наталія Мазурок, яка досі була заступницею Ткачук.

Як заявили в департаменті гуманітарної політики Львівської міськради, зараз, у час повномасштабної війни, перед Центром надання послуг учасникам бойових дій стоять нові виклики, тому шукають нового керівника, який «візьме на себе цю непросту нішу».

У середу, 13 березня, під час апаратної наради у мерії відзначили якісну роботу Світлани Ткачук й вручили подяку від громади міста.

«Центр, який був першим, залишився найкращим в Україні. Є чим пишатися. Колектив завжди працював, працює і буде працювати для учасників бойових дій та їхніх родин. Тут надають не просто консультацію, а завжди намагаються максимально вирішити проблему та допомогти нашим відвідувачам. Надалі, безперечно, буду максимально долучатися, якщо буде потрібна будь-яка допомога, менторська підтримка, я буду готова її надати», – сказала Світлана Ткачук.

Додамо, що Центр надання послуг учасникам бойових дій у Львові працює уже 8 років. Це був один із перших в Україні закладів, створених для воїнів та їхніх рідних, де можна отримати комплексну допомогу.

Тут щодня захисники і захисниці, ветерани та їхні рідні, а також рідні загиблих Героїв, отримують безкоштовні консультації та допомогу. Лише торік фахівці надали понад 3000 юридичних консультацій з військового права, майже 2000 психологічних консультацій.

В установі постійно консультує юрист та психолог, періодично тривають курси англійської для ветеранів та їхніх сімей, організовують іпотерапію та відпочинок за кордоном для дітей загиблих воїнів. Також центр приймає документи на міську програму допомоги 50 тисяч грн дітям полеглих військових та військових з інвалідністю І групи.

Контакти Центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41, телефон: 073-962-83-25.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *