ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали організатора втечі ухилянтів за кордон

Андрій Котенський

|

На Львівщині правоохоронці затримали організатора незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, 41-річний мешканець Львівського району, за три тисячі доларів США з особи взявся організувати для чоловіків призовного віку незаконний перетин кордону.

Для цього підозрюваний повинен був забезпечити виготовлення для «клієнтів» фіктивних документів, що надавало можливість виїхати за межі України в умовах воєнного стану, а також перевезти їх через державний кордон в одну з європейських країн.

Зловмисника виявили під час отримання ним частини грошей від «клієнта». Затриманому повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України. Чоловіку загрожує від семи до дев’яти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

За даними СБУ Львівщини, затриманий гарантував чоловікам допомогу у виїзді за межі України під виглядом водіїв однієї з благодійних організацій.

Під час обшуків за місцем проживання фігуранта виявлено та вилучено документи із доказами протиправної діяльності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *