ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали контрабанду БАДів

Наталя Дуляба

|

62-річний мешканець Львівщини намагався підпільно ввезти з Польщі партію біологічно активних добавок (БАДів). Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався 12 березня в пункті пропуску «Шегині – Медика», куди прибув 62-річний житель Львівщини на автомобілі «Мерседес».

Він обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив відсутність товарів до обов’язково розмитнення та оподаткування. Втім під час огляду авто митники виявили контрабанду біологічно активних добавок.

Загалом правоохоронці нарахували 105 упаковок БАДів іноземного виробництва. Їхню вартість встановлять додатково.

За цим фактом складено адмінпротокол за ч.3 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що підпадають під встановлені законодавством заборони та/або обмеження щодо вивезення чи ввезення на митну територію України).

Санкція статті передбачає штраф розміром 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією контрабандних товарів або без такої. Крапку в цій історії поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *