ОСТАННІ НОВИНИ

Атака «Шахедів»: на Тернопільщині спалахнув об’єкт інфраструктури

Наталя Дуляба

|

У ніч на вівторок, 12 березня, російські окупанти атакували «Шахедами» Тернопільщину – на інфраструктурному об’єкті виникла пожежа. Про це Львівському порталу повідомили у Тернопільській ОВА.

Йдеться про об’єкт інфраструктури у Кременецькому районі. Внаслідок атаки ворожих дронів тут виникла масштабна пожежа, до її ліквідації залучили 73 рятувальників.

Обійшлося без загиблих чи поранених. Втім у сусідній до інфраструктурного об’єкта населений пункт довелося тимчасово призупинити електро- та газопостачання.

«В Кременецькому районі створили штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події. Усі структури діють відповідно до своїх повноважень», – йдеться у повідомленні.

Про влучання на території громади заявив і міський голова Кременця Андрій Смаглюк. Він не вдавався у жодні деталі, але запевнив, що ситуація під контролем.

«Попередньо відомо, що жертв немає, а це найголовніше», – написав посадовець у своєму Telegram.

Нагадаємо, у ніч на 12 березня російські окупанти атакували Україну 22 «Шахедами», збити вдалося 17 із них.

Ворожі дрони долетіли також і на Львівщину, повітряна тривога тут тривала протягом години. Про роботу ППО чи влучання на території області не повідомляли.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *