ОСТАННІ НОВИНИ

З бібліотеки Верховного Суду України викинули тонни російських книг

Наталя Дуляба

|

Бібліотеку Верховного Суду врешті очистили від російських книг. Видання вагою більше 5 тонн віддадуть на переробку, а отримані кошти спрямують на авто для мобільної групи ППО. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі суду.

Так, у Верховному Суді назбирали загалом понад 5 тонн російських книг, виданих, зокрема у радянські часи. Їх врешті прибрали з полиць судової бібліотеки, також до збору непотрібної літератури долучились працівники апарату ВСУ, а також самі судді.

Серед куп, які видно на фото, можна побачити, низку видань російською мовою про законодавство РФ, книги про юриспруденцію, російські словники та навіть повний збірник творів Леніна.

Всі зібрані книги передадуть на переробку, а за отримані кошти придбають автомобіль для мобільної вогневої групи ППО. Таку волонтерську ініціативу організували благодійний фонд «Гуркіт» разом із мережею книгарень Vivat.

Долучитись до ініціативи може кожен. У Львові російські книжки просять приносити у книгарню на площі Галицькій, 12. Всі деталі – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *